Välkommen!

Välkommen – Kristi Himmelsfärdshelgen

Under Kristihimmelsfärdshelgen öppnar vi upp vår nyinredda butik.

Vi har ett noga utvalt sortiment av Husqvarnas, Hitachis och Klippos trädgårdsmaskiner i butiken.

Öppettider:

  • Torsdag 14/05 – 10.00 till 16.00
  • Fredag   15/05 – 10.00 till 18.00
  • Lördag   16/05 – 10.00 till 16.00
  • Söndag  17/05 – 10.00 till 16.00

Kom förbi och titta på nya maskiner. Vi kan svara på frågor och förklara hur vårt utbud av tjänster kan fungera som en helhetslösning för er och era trädgårdsmaskiner.

Butiksentré

Vi är auktoriserad serviceverkstad samt återförsäljare av flera välkända märken för trädgårdsmaskiner. Vi reparerar, servar och felsöker motorsågar, rotorgräsklippare, robotgräsklippare, åkgräsklippare och mycket mer! Vi håller till på företagsbyn Lillefred och här har vi både serviceverkstad samt butik. För öppettider m.m. tryck nedan.

Om
Butik

I vår butik finner ni under trädgårdssäsongen ett brett utbud av trädgårdsmaskiner som passar till alla trädgårdar. Vi har också möjlighet att beställa hem andra produkter från våra leverantörer. För att se de produkter som vi rekommenderar, tryck på knappen nedan.

Butik

Leverantörer

Vi är auktoriserad verkstad och försäljare av många kända märken av gräsklippare och andra trädgårdsmaskiner samt de motorer som sitter på dem. Här är våra leverantörer, för att komma vidare till leverantören i frågas hemsida trycker ni på loggan.


Husqvarna
Hitachi
Ariens
Courtesy of Briggs & Stratton
Gardena
Klippo gräsklippare
McCulloch
Stiga gräsklippare
AL-KO