Välkommen!

Vi är auktoriserad serviceverkstad samt återförsäljare av flera välkända märken för trädgårdsmaskiner. Vi reparerar, servar och felsöker motorsågar, rotorgräsklippare, robotgräsklippare, åkgräsklippare och mycket mer! Vi håller till på företagsbyn Lillefred och här har vi både serviceverkstad samt butik. För öppettider m.m. tryck nedan.

Om
Butiksentré

I vår butik finner ni under trädgårdssäsongen ett brett utbud av trädgårdsmaskiner som passar till alla trädgårdar. Vi har också möjlighet att beställa hem andra produkter från våra leverantörer. För att se de produkter som vi rekommenderar, tryck på knappen nedan.

Butik
Butik - klippo

Ny entré

Vi har en ny entré!

Längs den norra gaveln på vår byggnad finns nu en dörr för alla besökare och kunder. För att ha en säker och trygg arbetsplats vill vi väldigt gärna att alla använder den nya entrén.

Midsommar

Den varma försommaren satte fart på både gräset och oss på Gräsklipparservice, det har varit mycket folk i butiken och verkstaden som fått hjälp med sina trädgårdsmaskiner.

Om man behöver hjälp innan midsommar är det hög tid att komma förbi ute på Lillefred eller höra av sig på 042-12 68 70 eller i vårt kontaktformulär.

Öppettider under Midsommar

  • Midsommarafton – stängt
  • Midsommardag – stängt

Vi önskar er alla en trevlig midsommarhelg och ni är välkomna tillbaka måndag 27 juni.

Leverantörer

Vi är auktoriserad verkstad och försäljare av många kända märken av gräsklippare och andra trädgårdsmaskiner samt de motorer som sitter på dem. Här är våra leverantörer, för att komma vidare till leverantören i frågas hemsida trycker ni på loggan.